LP-cms-vendor-selection
Whitepaper

Nieuwe Website? Download de CMS selectiegids

De website is strategisch omdat lead generatie, verkoop, klantcontact en educatie vooral online plaatsvinden. De software waar de website en de webpagina’s op gemaakt zijn is dat ook.  Maar is de huidige website nog wel makkelijk te onderhouden, veilig en betaalbaar? Wordt de website goed gevonden en biedt de website de mogelijkheden en ervaring die klanten verwachten?

Er zijn veel keuzes als je een nieuwe website wilt lanceren of een bestaande website wilt verbeteren. Weet wat kan en wat belangrijk is.

In de CMS Evaluation Guide vind je praktisch advies over het evalueren van de website platform vereisten. Marketing, directie, content managers, IT en web developers kunnen zo de veranderende eisen rondom de website eenvoudig in kaart brengen. Bepaal wat belangrijk is en welke leveranciers daar het beste bijpassen.

Download het boekje gratis. Kom met je team tot een succesvol selectieproces van een CMS software.

  • Definieer wat de interne wensen en vereisten zijn en hoe zich dat vertaalt naar technologie
  • Vergelijk verschillende CMS systemen op basis van 17 criteria, waaronder beveiliging, gemak van gebruik, hoe de website integreert met uw CRM of andere software, webshop functionaliteit, SEO optimalisatie en meer.

De verschillende soorten content management software - CMS systemen hebben allemaal zo hun eigen sterkte- en zwaktepunten. Belangrijk is dat je er een kiest die het beste past bij uw bedrijf.

Download het CMS selectiegids als je

  • van de website een verkoop machine wilt maken
  • de duidelijkste website wilt maken voor de doelgroep
  • de website wilt integreren met andere software systemen en makkelijker te onderhouden is
  • een veiligere website omgeving wilt die niet gehackt kan worden
  • minder wilt betalen voor website updates of maatwerk door bijvoorbeeld  marketeers zelf hun webpagina’s te kunnen laten maken, aanpassen en publiceren
  • meer mogelijkheden wilt voor de web developers wilt zodat ze mooiere pagina’s kunnen maken

Kom beslagen ten ijs in een gesprek met uw digital agency of online marketing bureau. Of weet welke CMS leveranciers je op uw shortlist moet zetten!


Keep Exploring Papers Like This One

See More Papers