Exact zet bij Digitale Transformatie in op 'No Hands Accounting'

Challenge

Het blijven bieden van de modernste technologie die beantwoordt aan de laatste klanteisen en regelgeving

Solution

Het applicatieontwikkel platform OpenEdge van Progress

Result

Een solide en veilig financiële enterprise applicatie die meegaat met de laatste ontwikkelingen zoals cloud en mobile

Full Story

Exact maakt innovatieve business software in de cloud voor het MKB. Opdrachtgevers zijn niet alleen for-profit bedrijven als de snelst groeiende retailer in Nederland, maar ook organisaties in de non-profit sector, zoals grote ziekenhuizen.

Exact helpt klanten met digitale transformatie door het implementeren van 'hands free' accounting. Hiervoor innoveert ze continue haar producten. Ook zorgt Exact dat ze op de hoogte blijft van de nieuwe trends, zoals machine-based learning, software robotica en procesautomatisering. De nieuwe mogelijkheden bieden veel waardevolle informatie en vermindert de kans op het maken van fouten door software gebruikers. De informatie kan worden gebruikt om zakelijke doelstellingen als de verbetering van de klanttevredenheid een boost te geven.

De digitalisering die Exact doorvoert in haar producten betekent ook dat de medewerkers die momenteel handmatige controles en handelingen doen, deze niet straks niet meer hoeven uit te oefenen, waardoor ze met meer tijd krijgen voor taken die van meer waarde zijn voor de organisatie. Denk hierbij aan het anticiperen op wetswijzigingen of het maken van prognoses waardoor bedrijven betere beslissingen maken op de lange termijn.

Exact investeert ook veel in het verbeteren van de gebruikerservaring (UX) omdat dit mensen helpt de software nog eenvoudiger en efficiënter te gebruiken. Zeker met de toename van het aantal mobiele apparaten en alle  verschillende interfaces is het ook belangrijk dat die ontwikkelingen worden bijgehouden.


“Progress is voor Exact een bedrijfskritische technologie waarmee ze haar klanten kan voorzien van oplossingen, ook in de cloud en op mobiele apparaten. Onze relatie met Progress is echt fantastisch. Ze begrijpen dat we een snel groeiend bedrijf zijn met een groot aantal klanten en ze waarderen onze ondernemingszin.”, aldus Exact’s Principal Product Marketing Djimmy Zeijpveld.

Keep exploring
stories like this one

Read Next Story