Hoe VEH 736.000 digitaal bindt

Challenge

Vereniging zocht naar een platform waarbij zowel developers en content marketeers konden werken om bezoekers een optimale customer journey te bieden.

Solution

Een website op basis van Progress Sitefinity met hoge engagement en persoonlijke content.

Result

Een website op basis van Progress Sitefinity met hoge engagement  die individuele relevantie biedt aan de vele gebruikers.

Full Story

Vereniging Eigen Huis is een op kennis gebaseerde organisatie die de belangen behartigd van huiseigenaren en zo hun 736.000 leden. Vereniging Eigen Huis heeft een digitale transformatien ondergaan waarbij de individuele relevantie voor bezoekers (leden en niet leden) op de website centraal staat.  

Om een platform te kiezen had Vereniging Eigen Huis een proof of concept ontwikkeld waaraan verschillende grote leveranciers meededen. Sitefinity kwam al snel bovendrijven als beste match.

Met Sitefinity kunnen bezoekers van de site snel hun weg te vinden door alle informatie die VEH verstrekt.

Gebruikers worden digitaal snel begeleid naar de juiste content, op smartphones, tablets en desktops.

Wilfred Bruin E-Business Manager van VEH zegt zeer tevreden te zijn met Sitefinity. ‘Waar andere (CMS) spelers op de markt vaak wel een stip op de horizon zetten moet jij je aanpassen aan hun manier van werken. Sitefinity is anders: het past goed bij de manier waarop wij werken.” 

Keep exploring
stories like this one

Read Next Story