event-top

Progress is dienstverlener
in het kader
van de KMO-portefeuille

Aangezien Progress een erkende dienstverlener is in het kader van de KMO-portefeuille, komt u in aanmerking voor financiële ondersteuning voor onze trainingen.

 

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en als bedrijven deze niet bij kunnen benen, zullen ze achterstand oplopen op hun concurrenten. Progress Education Services zorgt ervoor dat uw team op de hoogte blijft van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat u maximaal resultaat uit uw investering haalt.

Eigenlijk is dit het perfecte moment om te investeren in de vaardigheden van uw team. We zijn er trots op dat we kunnen melden dat Progress nu een erkende dienstverlener is in het kader van de KMO-portefeuille.


kmo3

In het kort:

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maakt Vlaio het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Meer info: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Vanwege deze officiële erkenning is dit dan ook het perfecte moment om een training bij ons te boeken. Zo zorgt u ervoor dat uw team op de hoogte blijft van de nieuwste technologische trends en kunt u ook nog eens geld besparen.

Hieronder zetten we een aantal trainingen op een rijtje (allemaal virtueel):

  • Database Performance Tuning (OpenEdge)
  • Progress Academy (OpenEdge)
  • Advanced Sitefinity Developer Training (Sitefinity)
  • Advanced Object-Oriented Programming in the OERA (OpenEdge)
  • Sitefinity for Content Editors (Sitefinity)

Meer informatie over de inhoud en de toegevoegde waarde van Progress-trainingen en de agenda vindt u op onze website.


event-bottom

Vanwege deze officiële erkenning is dit dan ook het perfecte moment om een training bij ons te boeken.

Loading animation
Informatie aanvragen