lp_hero_banner1bcaa7d36c0d620199bfff040097e9c8

Pizza / Bier: Progress OpenEdge Pro2: datareplicatie vereenvoudigd!

On-demand Webinar

Tijdens dit webinar komt het volgende onderwerp aanbod: Progress OpenEdge Pro2: datareplicatie vereenvoudigd!

Er is binnen organisaties bijna altijd wel een noodzaak om bepaalde data te repliceren; of dit nu is om alle operationele data te verzamelen in een datawarehouse of operationele data hub, of om bepaalde data ook beschikbaar te hebben voor andere applicaties als bijvoorbeeld een webshop.
Vaak gebruikt men hiervoor batch exports, waarbij de data ’s nachts geëxporteerd wordt uit de ene omgeving om vervolgens geïmporteerd te worden in een andere omgeving.
Uiteraard kleven er wat nadelen aan een dergelijke oplossing, omdat men altijd rapporteert op relatief oude data en het kan voorkomen dat de hoeveelheid data te groot wordt om binnen de beschikbare tijdsduur over te zetten.

De meest eenvoudige en incrementele manier om OpenEdge data te repliceren naar een OpenEdge, MSSQL of Oracle database is door gebruik te maken van Progress Pro2, onze near real-time replicatieoplossing.

Gedurende dit webinar bespreken we verschillende uses cases en implementatiemogelijkheden van de oplossing en tonen we tevens de mogelijkheid om Pro2 in te zetten voor versie- en of platformmigraties van OpenEdge databases met minimale downtime.

Tevens laten we zien hoe het grootste gedeelte van dit proces verricht kan worden vanuit de gebruiksvriendelijke webbrowser interface van Pro2. Met Pro2 wordt data repliceren eenvoudig en snel en beschikt u altijd over up-to-date data!


Sprekers

Ruben Droge
Ruben Dröge

Moderator
Senior Sales Engineer 

 

m 
Mikeela a Cohen

Webinar Hostess
Marketing Specialist, Associate  

 

Registratieformulier voor on-demand webinar