Rotterdam_headbanner

OpenEdge Developer
Studio Workshop

Pizza & Bier Sessie

5 September, 2018 | Rotterdam

Agenda 5 September


12:00 – 12:30

Ontvangst met koffie en broodjes

12:30 – 13:00

Wat is er nieuw en wat kan je verwachten in OpenEdge

13:00 -13:30

Het gebruik van OpenEdge CDC om Event-Driven Architecturen te bouwen

 

Event-driven systemen bieden een real-time, schaalbare backbone voor integratie. Zie hoe Change Data Capture in OpenEdge 11.7, in samenwerking met Apache Kafka en Hadoop, een toekomstgerichte Lamba Architecture kan leveren.


13:30 - 16:00

Workshop: Progress Developer Studio. Ontdek de verborgen schatten.  

Ruben Droge

Hands-on workshop
Progress Developer Studio voor OpenEdge is een tool die de productiviteit van ontwikkelaars enorm kan verbeteren. Bekijk onze favoriete tips en trucs om het meeste uit dit product te halen. OpenEdge Studio omvat de AppBuilder, Application Compiler en gerelateerde tools voor het werken aan traditionele ABL GUI-applicaties, waaronder ADM1- en ADM2-applicaties. Het heette ProVISION in Progress 9 en eerder. Progress Developer Studio naast de hierboven beschreven OpenEdge Studio-hulpmiddelen biedt ook alle functionaliteit van de standaard Eclipse IDE, plus specifieke plug-ins voor OpenEdge.

 


16:00 - 16:30

Vraag en antwoord over OpenEdge en andere Progress zaken

Allen


16:30

Pizza & Bier
  

Spreker

Ruben Droge

Ruben Droge

Progress

Registreer

5 September, 2018

Progress Software 

Schorpioenstraat 63
Rotterdam
Nederland

Location

Progress Software BV

Schorpioenstraat 63
Rotterdam

Vervoer

Met de trein Neem de trein en stap uit bij halte Rotterdam Alexander. Ter hoogte van ons gebouw loopt er een trap naar beneden, onderaan de trap gaat u rechtsaf, waardoor u bij de hoofdingang van Progress Software uitkomt.

Met de metro Neem de lijn van Marconiplein naar Ommoord/ Nesselande en stap bij de halte Alexander uit. Neem hierbij de uitgang richting het winkelcentrum. Langs de Perseusstraat bereikt u in 3 minuten de hoofdingang van Progress Software.

Met de auto Winkelgebied Alexandrium waar ons kantoor bij ligt heeft zes parkeergarages. De dichtstbijzijnde is Parkeer Garage Noord.