EMEA_BNL Headbanner

Progress Innovation Day 

The Future of Business Applications

Dit evenement was op 15 Maart, 2018 in Amsterdam

Agenda


13:40 – 14:00

Registratie 

 


14:00 – 14:25

Innovatie in de digitale transformatie

Harold Jan Verlee

Het is moeilijk om digitale transformatie te scheiden van bedrijfsinnovatie. Om met succes een innovatiestrategie te ontwikkelen, is het daarom noodzakelijk dat we de nieuwste technologische ontwikkelingen begrijpen en toepassen. In deze sessie zetten we de belangrijkste technologische trends voor uw innovatiedoelen, helder uiteen. En geven we een overzicht van hoe Progress technologische vooruitgang gebruikt om klanten nieuwe en innovatieve mogelijkheden te bieden.


14:25 – 14:55

Moderne mobiele apps voor klanten en medewerkers

Sravish Sridhar

Mobiele apps zijn vaak de eerste stap naar het leveren van een omni-channel gebruikerservaring, wat noodzakelijk is voor zowel het succes van klanten als werknemers. In deze sessie gaan we dieper in op wat het betekent om mobiele apps adaptiever te maken en kijken we naar een state-of-the-art benadering voor het leveren van mobiele toepassingen terwijl in de architectuur ook rekening wordt gehouden met interactie mogelijkheden als chat, spraak, AR en VR.

Sravish - ondernemer van meerdere tech startups waaronder Kinvey - zet de strategische keuzes uiteen om tot de juiste mobiele strategie te komen onder andere met betrekking tot Hybrid of Native, MBaaS en serverless.

 

14:55 – 15:25

AI & IoT: De waarde van cognitieve applicaties

Michael McDaid

Tegenwoordig kun je uit onbewerkte sensordata en apparaat/machinegegevens inzichten verkrijgen, afwijkingen (tijdig) detecteren en gedrag of benodigd onderhoud voorspellen

Het staat bedrijven zo toe voortschrijdend inzicht en real-time kennis te exploiteren en te laten helpen bij het oplossen van kritieke operationele problemen. In deze sessie bespreken we de waarde van deze factoren voor bedrijven en hoe u ze kunt gebruiken om het meeste uit uw gegevens, applicaties en systemen te halen.


15:25 – 15:40

Pauze

15:40 – 16:00

Vooruit blijven lopen op verwachtingen van gebruikers

Ruben Dröge

In tegenstelling tot sommige technologische hypes is modernisering een onderwerp dat nooit verdwijnt. Wat in de loop van de tijd gemoderniseerd moet worden, kan veranderen, maar we hebben allemaal systemen die op de een of andere manier kunnen of zelfs moeten worden verbeterd. In deze sessie concentreren we ons op de behoefte om een optimale user experience te bieden en hoe deze kosteffectief waar maken.


16:00 – 16:25

Klantverhaal: Nationale-Nederlanden

Rowdy Rabouw van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden lanceerde enkele jaren geleden de native app Mijn Pensioencoach.
In deze sessie zal Rowdy uitleggen waarom ze deze eind vorige jaar vervangen hebben door de - met NativeScript en Angular gerealiseerde - Mijn Inkomen Later app. 
Tevens deelt hij zijn ervaringen, worstelingen, uitdagingen en overwinningen tijdens dit traject.


16:25 – 16:55

Klantverhaal: Triodos Bank

Winfred van Egteren van Triodos Bank

Triodos Bank heeft een ambitieus programma gelanceerd om hun online aanwezigheid te vernieuwen, inclusief nieuwe Mobile Banking-apps. Veel uitdagingen zoals beveiliging, prestaties en het delen van code in meerdere apps. Winfred neemt je mee op de Triodos-reis en deelt de geleerde lessen.


16:55 – 17:30

Klantverhaal: De customer experience optimaliseren

Christophe Heerinckx van Emakina

Ongeacht de industrie, zijn de verwachtingen van klanten door de consumerization van IT omhooggeschoten. In deze sessie bespreken we de elementen die de klantervaring stimuleren en hoe het leveren van de juiste content in het juiste formaat op het juiste moment in de customer journey van cruciaal belang is. We zullen ook bekijken hoe klantervaringen kunnen worden geoptimaliseerd door te anticiperen met de juiste actie om de klant verder door de verkoopcyclus heen te leiden.

Emakina is als digital agency betrokken bij grote web- en mobiele projecten waar de experience voorop staat. In deze presentatie licht Christophe o.a. ook hun digitale transformatie project bij PMI toe.


17:30 

Afsluiting / Netwerk Borrel 

Netwerk en bespreek uw bedrijfsgerelateerde applicatie-ontwikkelinitiatieven met experts en collega's, onder het genot van een hapje en drankje.


Sprekers

Stephan_Leferink

Stephan Leferink

Progress

HaroldJanVerlee

Harold Jan Verlee

Progress

Sravish_Sridhar

Sravish Sridhar 

Progress Kinvey

Michael_McDaid

Michael McDaid

Progress DataRPM

Ruben Droge

Ruben Dröge

Progress

Rowdy_Rabouw

Rowdy Rabouw

Nationale-Nederlanden

Winfred van Egteren

Winfred van Egteren

Triodos

Christophe_Heerinckx

Christophe Heerinckx

Emakina

Emakina

Danzigerkade 4,
1013 AD Amsterdam,
Nederland

Locatie

15 Maart 2018

Kantoor van Emakina

Danzigerkade 4
1013 AD Amsterdam
Nederland

Deze locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Parkeren kan in de straten in de omgeving.

Progress behoudt zich het recht inschrijvingen van commerciële partijen te weigeren.

EMEA_BNL Form Background

Dit evenement was op 15 maart 2018. Vraag de presentaties op.