lp_hero_banner1bcaa7d36c0d620199bfff040097e9c8

Pizza / Bier: OpenEdge Disaster Recovery en High Availability

11 mei om 14:00 uur 

Het volgende webinar in onze reeks OpenEdge-webinars vindt plaats op 11 mei om 14:00 uur. 

Tijdens het webinar komt het volgende onderwerp aanbod: OpenEdge Disaster Recovery en High Availability.

24/7 operaties worden steeds belangrijker in een wereld die ‘altijd online’ is, of in ieder geval zou moeten zijn. In de afgelopen OpenEdge releases (11.7 en 12.x) zijn er meerdere productverbeteringen toegevoegd aan onder andere OpenEdge Replication om disaster recovery en high availability scenario’s beter te kunnen ondersteunen.

Tijdens deze technische sessie zullen deze verbeteringen besproken worden en waar mogelijk ook getoond in de vorm van een demo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Replication Target Synchronization, Replication AI-streaming en automatische ABL Client failover mogelijkheden.

WINACTIE!

Maak tijdens het webinar kans op een Emerio Pizzarette voor 4 personen!  
Met de Emerio pizzarette bakt u heerlijke pizza’s in 5 tot 7 minuten perfect gaar. Geniet samen met familie of vrienden van jullie eigen gemaakte pizza! 

Schrijf u in en zorg dat u aanwezig bent tijdens het webinar. Zo maakt u kans om te winnen en wie weet is deze Emerio Pizzarette binnenkort wel van u! 

De winnaar wordt tijdens het webinar bekend gemaakt.

pizzarette_-_pizza_gourmet_set 

 

Kunt u er helaas niet bij zijn? Schrijf u dan toch in en u ontvangt na het webinar automatisch een e-mail met de link naar de opname.

Sprekers

Ruben Droge
Ruben Dröge

Moderator
Senior Sales Engineer 

 

m 
Mikeela a Cohen

Webinar Hostess
Marketing Specialist, Associate  

 

Registratieformulier