Low-Code Platforms- What Developers Think and Why LP

Low-Code Platformen:


Wat developers er van vinden en waarom

Rapport o.b.v. de feedback van 5.500 professionele ontwikkelaars

Ondanks de hype blijft 67% van de professionele web- en mobiele ontwikkelaars sceptisch ten aanzien van low-code en no-code platforms, maar waarom?

In het onlangs verschenen onderzoeksrapport "Low-Code Platforms: What Developers Think and Why." wordt duidelijk dat bedrijven low-code platforms in willen zetten om het app ontwikkelingsproces te versnellen. Echter, de vraag rijst dan of dit kan zonder afbreuk te doen aan de app-kwaliteit en de algehele gebruikerservaring.

Progress enquêteerde meer dan 5.500 professionele developers die de apps uiteindelijk moeten opleveren. Ook zij willen de mogelijkheid om apps te ontwikkelen met de snelheid van low-code, maar hebben hun eigen kijk en eigen strategiëen op het gebied van productieve applicatieontwikkeling. Dit rapport geeft een samenvatting van de verzamelde feedback en onderzoekt:

  1. Hoe zijn professionele web- en mobiele ontwikkelteams georganiseerd?
  2. Wat zijn de grootste uitdagingen in app-ontwikkeling volgens pro-ontwikkelaars?
  3. Hoe denken professionele developers over low-code strategieën?
  4. Waar zijn de mogelijkheden om strategieën voor applicatieontwikkeling te verbeteren?
  5. Wat zijn de voorkeuren van professionele ontwikkelaars m.b.t. productieve ontwikkelomgevingen?

Download het Rapport

TheFastestWayToBuildMobileAppsLPLees Onze Blogposts over High Productivity App Development

Meer over Mobility en High Productivity App Oplossingen          Over Progress (NASDAQ: PRGS): Progress biedt het leidende platform voor het ontwikkelen en inzetten van bedrijfskritische applicaties. We stellen klanten en partners in staat om moderne, hoogwaardige digitale ervaringen te leveren met een fractie van de inspanningen, tijd en kosten.